Az utolsó simítások Orbán Viktor évértékelő beszéde előtt + videó

A miniszterelnök megtekintette a szombati esemény helyszínét.

Munkatársunktól
Forrás: Facebook2023. 02. 17. 22:05
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint ismert, szombaton tartja szokásos évértékelő beszédét Magyarország miniszterelnöke.   

Orbán Viktor a Várkert Bazárban mondja el összefoglalóját az elmúlt esztendőről, 15 órakor. 

A kormányfő ezúttal arról posztolt egy videót, hogy a beszéd előtti napon körbejárta a helyszínt.  

Utolsó simítások. Évértékelő szombaton 15:00-kor

– írta a Facebookon a posztja mellé.

Ebben az évben különösen nagy várakozás előzi meg Orbán Viktor évértékelőjét, tekintettel az ukrajnai háborúra, a nyomában kialakult gazdasági válságra, az elhibázott brüsszeli szankciókra és a miattuk elszállt energiaárakra, inflációra. 

Magyarországon Orbán Viktoré a műfaj. 1999-ben állt ki először az ország közvéleménye elé, azóta rendszeresen összefoglalja számunkra, milyen aktuális feladatokat lát, milyen tervei vannak, egyszóval bekukkanthatunk vele, általa a Fidesz aktuális politikai programjába. Tekintve, hogy évértékelőinek többségét Orbán Viktor a legtöbbször miniszterelnökként mondta, érdemes odafigyelni, milyen irányt vázol – írta korábban vezércikkében Szentesi Zöldi László.

Borítókép: Orbán Viktor mikrofonpróbát tart a szombati évértékelő előtt a Várkert Bazárban. (Forrás: Facebook.com/orbanviktor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.