Hamis cipők között utaztatta a kamionos a hárommilliárdot érő hamis parfümöket

Gyuláig jutott.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 02. 07. 12:42
null
Miskolc, 2015. július 17. Lefoglalt, 428 millió forint összértékû hamis parfümszállítmány a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Észak-Magyarországi Regionális Vám- és Pénzügyõri Fõigazgatóságán Miskolcon 2015. július 17-én. A NAV munkatársai az M3-as autópályán egy lengyel kamion ellenõrzésekor találták meg a hamis termékeket. MTI Fotó: Vajda János Fotó: Vajda János
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Több mint hárommilliárd forintot érő, hamis parfümöt találtak egy lengyel kamionban Gyulánál – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV). 

Arról tájékoztattak, hogy a Görögországból Lengyelországba tartó kamionban néhány pár, márkajelzés nélküli cipő mögött elrejtve találták meg a világszerte ismert márkajelzésekkel ellátott parfümöket.

A több mint 107 ezer illatszerről bebizonyosodott, hogy mind hamisítvány – tették hozzá.

Borítókép: illusztráció. Lefoglalt, 428 millió forint összértékű hamis parfümszállítmány a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Észak-Magyarországi Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóságán, Miskolcon 2015. július 17-én (Fotó: MTI/Vajda János)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.