A gyermekvédelmi törvény elleni lobbizással árul hazát Cseh Katalin Brüsszelben

A gyermek szent és sérthetetlen, de a dollárbaloldal számára semmi sem drága – mutatott rá Szánthó Miklós.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2023. 03. 14. 15:28
CSEH Katalin
Budapest, 2021. március 22. Cseh Katalin, a Momentum EP-képviselõje felszólal a 2021-27. évi ciklus EU-s forrásainak felhasználásáról szóló vitában az Országgyûlés plenáris ülésén 2021. március 22-én. MTI/Kovács Attila Fotó: Kovács Attila
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hazaárulásban a baloldali EP-képviselők mindig fáradhatatlanok: az elfuserált brüsszeli szankciók és a fegyverszállítások támogatása mellett a gyermekvédelmi törvény támadására is van idejük 

– hívta fel a figyelmet a közösségi oldalán Szánthó Miklós, miután kiderült: újabb akciót szervez a gyermekvédelmi törvény ellen Cseh Katalin momentumos EP-képviselő az Európai Parlamentben. 

 Az Alapjogokért Központ elnöke szerint Cseh Katalint az sem zavarja ebben a ténykedésében, hogy az elmúlt hetekben az egész társadalmat megrázó esetek tették minden eddiginél világosabbá: meg kell védeni a gyermekeinket! Miként az sem, hogy 2022-ben három és fél millió magyar szavazott arra: el a kezekkel a gyerekektől!  

Most ezek ellenére is azon fáradozik – folytatta –, hogy minél több tagállamot és a nyílt társadalom hálózatához tartozó szervezetet mozgósítson Brüsszel oldalán a hazánk ellen folyó, gyermekvédelmi törvényt megtámadó perben – és ezért nyílt levelet küldözget elvtársainak az EP-ben, mely Magyarország és a gyermekvédelem ellen uszít. 

Szánthó Miklós kiemelte azt is: a baloldal továbbra is az ún. „LMBTQIA+” lobbi oldalán áll, szemben a magyar emberek döntő többségével, akik inkább tovább szigorítanák a vonatkozó jogszabályokat. 

A gyermek szent és sérthetetlen, de a dollárbaloldal számára semmi sem drága: ők már ki vannak fizetve, ezért az sem fáj nekik, ha hazánkat mondvacsinált brüsszeli hecckampányok segítségével fosztják meg az országnak járó forrásoktól 

– mutatott rá.

Borítókép: Cseh Katalin felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén (Fotó: MTI/Kovács Attila)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.