időjárás 18°C Cintia , Norbert 2023. június 6.
logo

„Ahelyett, hogy kapálnál” – Fónagy János kiosztotta a momentumosokat + videó

Magyar Nemzet
Forrás: Telex
2023.03.29. 12:36 2023.03.29. 18:16
„Ahelyett, hogy kapálnál” – Fónagy János kiosztotta a momentumosokat + videó

A karmelita kolostor körüli építési kordon lebontásáról kérdezte a Telex Fónagy Jánost, a Gazdaságfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkárát. A fideszes képviselő a portál tudósítójának a helyszínről távozóban úgy nyilatkozott: nem tűnt fel neki, hogy kordon van a karmelita körül. 

A Telex kiemelte, hogy nem sokkal később odament hozzá Gelencsér Ferenc, a Momentum elnöke, és ajándékba akarta adni neki azt a táblát, amin a képviselők követelései szerepelnek, és ami miatt elbontották az Orbán Viktor hivatala előtti kordont.

Az államtitkár észrevette Gelencsért, széles mosollyal köszönt neki, és a hogylétéről érdeklődött. – Ahelyett, hogy kapálnál – mondta a fideszes képviselő a momentumosnak. 

Borítókép: Fónagy János gazdaságfejlesztéssel kapcsolatos parlamenti ügyekért felelős államtitkár felszólal az állami vagyonnal való gazdálkodás hatékonyságának növelése érdekében egyes vagyongazdálkodást érintő törvények módosításáról szóló törvény vitájában az Országgyűlés plenáris ülésén 2022. október 27-én (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.