Baj van a kormányablakokban, egy ideig nem tudnak intézkedni az autósok

Már dolgoznak a hiba elhárításán.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 03. 10. 12:15
null
Budapest, 2022. május 28. Ügyintézés a kõbányai kormányablakban 2022. május 28-án. Hétvégi nyitvatartás segíti az okmánycserét a kormányablakokban június végéig a lejáró személyazonosító okmányok cseréje miatt. Június 30-án valamennyi, a járványügyi veszélyhelyzet idején automatikusan meghosszabbított személyazonosító okmány érvényessége lejár. A kormányablakok pünkösdvasárnap és pünkösdhétfõn zárva tartanak. MTI/Kovács Tamás Fotó: Kovács Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szakrendszer hibája miatt a kormányablakokban és okmányirodákban a gépjárművekkel kapcsolatos ügyintézésre jelenleg nincs lehetőség – közölte a Miniszterelnökség pénteken azt MTI-vel.

A rendszer üzemeltetője már dolgozik a hiba elhárításán. „Az időponttal rendelkező érintett ügyfelekkel a kormányablakok új időpontot egyeztetnek” – írták. A Miniszterelnökség az ügyfelek türelmét és megértését kéri.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.