Kunhalmi Ágnes: Rombolást hajt végre a DK az ellenzéki oldalon

Az MSZP társelnöke szerint ha a Demokratikus Koalíció így folytatja, nem lesz kormányváltás.

Munkatársunktól
2023. 03. 18. 16:25
null
Tüntetés Ukrajnáért Budapest, orosz követség. Márky-Zaj péter, Donáth Anna, Karácsony Gergely Fotó: Teknős Miklós
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rombolást hajt végre a DK az ellenzéki oldalon azzal, hogy hónapok óta bekebelezi más baloldali pártok kulcsembereit – idézte az MSZP társelnökét szemléjében a Hír TV. Kunhalmi Ágnes szerint az a politika, amit Gyurcsány Ferencék folytatnak, nem vezet sehová. Mint ismert, legutóbb az MSZP pápai alapszervezetének elnöke jelentette be a DK-ba való átigazolását, a Magyar Hírlap pedig már arról cikkezik: Mesterházy Attila lehet a következő politikus, aki otthagyja az MSZP-t és átlép Gyurcsány Ferenc pártjába.

GYURCSÁNY Ferenc
Fotó: Kovács Attila

Kunhalmi Ágnes szerint ha a Demokratikus Koalíció így folytatja, nem lesz kormányváltás.

– Ez a rossz hangulatkeltés, az, hogy erkölcsileg hogy veszekszünk, hogy ők állandóan csak arra törekednek és pezsgőt bontanak, ha valahonnan áthoznak egy embert […] ez nagyon szűk látókörűségre vall – tette hozzá a társelnök az ATV-ben.

Kunhalmi Ágnes azt is hangsúlyozta: szerinte az a politika, amit Gyurcsány Ferencék folytatnak, sehová sem vezet.

Mint azt a Magyar Nemzet is megírta, a DK hónapok óta bekebelezi más ellenzéki pártok kulcsembereit. Gyurcsányék pártjába lépett már át az MSZP-ből, a Jobbikból, a Párbeszédből és Momentumból is képviselő vagy épp elnökségi tag.

 

Borítókép: Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke a baloldali pártok Ukrajnáért tartott tüntetésén Budapesten, az orosz követség előtt. (Fotó: Teknős Miklós)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.