időjárás 7°C Gábor , Karina 2023. március 24.
logo

Kunhalmi Ágnes: Rombolást hajt végre a DK az ellenzéki oldalon

Munkatársunktól
2023.03.18. 16:25 2023.03.18. 19:39
Kunhalmi Ágnes: Rombolást hajt végre a DK az ellenzéki oldalon

Rombolást hajt végre a DK az ellenzéki oldalon azzal, hogy hónapok óta bekebelezi más baloldali pártok kulcsembereit – idézte az MSZP társelnökét szemléjében a Hír TV. Kunhalmi Ágnes szerint az a politika, amit Gyurcsány Ferencék folytatnak, nem vezet sehová. Mint ismert, legutóbb az MSZP pápai alapszervezetének elnöke jelentette be a DK-ba való átigazolását, a Magyar Hírlap pedig már arról cikkezik: Mesterházy Attila lehet a következő politikus, aki otthagyja az MSZP-t és átlép Gyurcsány Ferenc pártjába.

GYURCSÁNY Ferenc
Fotó: Kovács Attila

Kunhalmi Ágnes szerint ha a Demokratikus Koalíció így folytatja, nem lesz kormányváltás.

– Ez a rossz hangulatkeltés, az, hogy erkölcsileg hogy veszekszünk, hogy ők állandóan csak arra törekednek és pezsgőt bontanak, ha valahonnan áthoznak egy embert […] ez nagyon szűk látókörűségre vall – tette hozzá a társelnök az ATV-ben.

Kunhalmi Ágnes azt is hangsúlyozta: szerinte az a politika, amit Gyurcsány Ferencék folytatnak, sehová sem vezet.

Mint azt a Magyar Nemzet is megírta, a DK hónapok óta bekebelezi más ellenzéki pártok kulcsembereit. Gyurcsányék pártjába lépett már át az MSZP-ből, a Jobbikból, a Párbeszédből és Momentumból is képviselő vagy épp elnökségi tag.

 

Borítókép: Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke a baloldali pártok Ukrajnáért tartott tüntetésén Budapesten, az orosz követség előtt. (Fotó: Teknős Miklós)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.