Megint a forgalommal szemben hajtott valaki egy forgalmas úton, videó is készült róla

Majdnem tragédia lett belőle.

Magyar Nemzet
Forrás: FEOL2023. 03. 20. 12:56
null
Szolnok, 2022. február 22. Gépjármû halad az M4 gyorsforgalmi út Abony és Törökszentmiklós közötti szakaszán Szolnok határában az átadóünnepség napján, 2022. február 22-én. A kétszer kétsávos, több mint 27 kilométeres autóút nettó 125 milliárd forint hazai forrásból valósult meg. MTI/Mészáros János Fotó: Mészáros János
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Továbbra sem egyedi eset, hogy vannak, akik a forgalommal szemben hajtanak fel a gyorsforgalmi utakra, még annak ellenére is, hogy a sajtó egyre többször számol be ilyen tévesztésről, amely akár emberéletekbe is kerülhet. 

A Feol egyik olvasója újabb ilyen esetről számolt be a lapnak, amelyről videót is készített. Ezen jól látható, amint Székesfehérvár irányából Veszprém felé tart egy autós, aki éppen szabályos előzésbe kezd, csakhogy vezethet valaki nagy körültekintéssel, ha más nem tartja magára kötelező érvényűnek a Kresz szabályait. 

Ebben az esetben is ez történt. Miután megkezdte a manővert a szabályosan közlekedő sofőr, olyat tapasztalt a belső sávban, ami feltehetően sokaknak csak a rémálmaiban fordulhat elő. Egy bordó autót látott meg, amint épp vele szemben hajt. A történet végkifejlete az alábbi videón megtekinthető. 

Borítókép: illusztráció (Fotó: MTI/Mészáros János)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.