Tizenhét éves szegedi fiú irányította az embercsempészeket, öt újabb bandatagot fogtak el

Nyolctagú embercsempész bandát számoltak fel a rendőrök.

Magyar Nemzet
2023. 03. 20. 16:34
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Nyolctagú embercsempészbandát számoltak fel a nyomozók Csongrád-Csanád vármegyében – közölte a rendőrség hétfőn a honlapján. 

A csoportot irányító 17 éves szegedi fiút és 18 éves barátnőjét még tavaly október 18-án fogták el, s akkor előállították a társaság egy harmadik tagját is. A feltételezett elkövetők tavaly április és október között szervezték és irányították illegális migránsok csempészését és továbbszállítását Budapestre Csongrád-Csanád vármegyében. 

A nyomozás során a rendőrök látókörébe került a banda további öt tagja, akiket a napokban elfogtak. Ellenük is embercsempészés bűntett gyanúja miatt indult eljárás. 

Borítókép forrása: police.hu

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.