Meghökkentő videón, amint egy görkorcsolyás lány az autó elé száguld a semmiből

Fékezni még nem tanult meg, így kis híján tragédia lett a vége.

Magyar Nemzet
Forrás: BpiAutósok2023. 04. 23. 4:35
Yellow,Roller,Skates,Shoes,Of,Woman,In,Summer,Outdoor,Travel,
2199169955 Fotó: PeopleImages.com - Yuri A
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint utóbb kiderült, a görkorcsolyázó lány nem tudott fékezni, emiatt egy autó elé esett. A videón jól látható, hogy a sofőr gyors reakcióidejének és lélekjelenlétének köszönhető, hogy az életveszélyes helyzetet ép bőrrel úszta meg a lány. Az esetet az autóban levő fedélzeti kamera rögzítette a XVI. kerületben, a felvételt pedig a BpiAutósok tette közzé. 

„A minap békésen haladtam hazafelé a Rákosi úton, és egy görkoris lány egy mellékutcából elém teleportált, gyakorlatilag kiesett elém. Szerencsére nem történt baj, nem ütöttem el, és a lánynak sem lett baja az ijedtségen kívül” – fogalmazott az autó sofőrje. Azt is elmondta, a lány azzal védekezett, hogy nem tud fékezni a görkorcsolyával. 

Valószínűleg a fenti videó elég apropót ad neki arra, hogy azt is megtanulja.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.