Akadozik az informatikai rendszer működése több határátkelőhelynél

A külföldre utazóknak a Police.hu azt ajánlja, hogy elindulás előtt tájékozódjanak a határátkelőhelyek nyitvatartási idejéről és az aktuális várakozási időkről a rendőrségi honlapján.

Magyar Nemzet
Forrás: Police.hu2023. 05. 17. 18:11
Mobile,Group,Of,Ukrainian,Border,Guard,Service,Patrols,The,Ukraine-hungarian
457379212 Fotó: gudak Forrás: Shutterstock
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Több  vármegyében a közúti határátkelőhelyeken, valamint a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren 2023. május 17-én 15 óra 55 perctől kezdődően probléma jelentkezett az informatikai rendszerben. A határátkelőhelyen az utasoknak a várakozási idő megnövekedésével kell számolniuk.

A szakemberek folyamatosan dolgoznak a hiba elhárításán.

A külföldre utazóknak a Police.hu azt ajánlja, hogy elindulás előtt tájékozódjanak a határátkelőhelyek nyitvatartási idejéről és az aktuális várakozási időkről a rendőrségi honlap Határinfó oldalán, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.