Halálra gázolt egy háromgyermekes édesanyát a kukásautó

A szerencsétlenség röviddel reggel nyolc óra előtt történt a felvidéki Vágbesztercén.

Magyar Nemzet
Forrás: ÚjSzó2023. 05. 03. 14:20
null
Budapest, 2023. április 29. A Budapesti Közmûvek (BKM) Nonprofit Zrt. FKF Köztisztasági Divíziójának munkatársai a konténeres hulladékgyûjtõ tartályokat ürítik a speciális szemétszállító jármûbe Kõbányán, a Vásárló utcában. MTVA/Bizományosi: Róka László *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt. Fotó: Róka László
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Pluska.sk tájékoztatása szerint a háromgyermekes édesanyába egy szemetesautó tolatott bele, a nő a helyszínen olyan sérüléseket szenvedett, amelyekbe belehalt. A balesetet jelenleg a rendőrség vizsgálja, a közlekedési osztály igazságügyi szakértője is a helyszínre ment – írja az Új Szó.

A rendőrök a szemetesautó sofőrét szondás vizsgálatnak vetették alá, ami negatív eredménnyel zárult. Az ügyet a vágbesztercei rendőrség bűnüldözői osztályának vizsgálója vette át, aki halálokozás miatt indított eljárást.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.