Éjszakai éleslövészet lesz a Bakonyban

A Magyar Honvédség éjszakai éleslövészettel egybekötött kiképzési feladatot hajt végre szerdán és csütörtökön 14 és 24 óra között a Nulla ponti lőtéren, Bakonykútiban és térségében – tájékoztatta a Honvédelmi Minisztérium az MTI-t.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 05. 31. 11:26
null
Bakonykúti, 2022. szeptember 7. A Magyar Honvédség (MH) újonnan vásárolt, német gyártmányú PZH 2000-es önjáró lövegeinek elsõ éles lövészete az MH Központi Gyakorlóterén Bakonykúti közelében 2022. szeptember 7-én. MTI/Vasvári Tamás Fotó: Vasvári Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ezeken a napokon a megszokottnál intenzívebb hanghatásra kell számítani az érintett településeken az esti órákban is.

A Magyar Honvédség a jogszabályokat betartva törekszik arra, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarja az állampolgárok nyugalmát – tették hozzá.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Vasvári Tamás)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.