Élettársával ivott a rapper, aki állítólag magát szúrta le

Rejtély, ki szúrta le a huszonnégy éves férfit.

Magyar Nemzet
Forrás: Tények2023. 05. 08. 11:49
FRANCE - PARIS - ILLUSTRATION
Paris - Ile de La Cite - A blue flashing light on a police vehicle. Photo Eric Beracassat/Hans Lucas Paris - Ile de La Cite - Un gyrophare bleu pos sur un vhicule de police. Photo Eric Beracassat/Hans Lucas (Photo by Eric Beracassat / Hans Lucas / Hans Lucas via AFP) Fotó: Hans Lucas via AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rejtélyes körülmények között tüdőn szúrta magát egy közösségi médiában ismert rapper Ajkán, helikopterrel életveszélyes állapotban vitték kórházba – derült ki a Tények videójából. 

A huszonnégy éves férfi az ismerősei szerint az élettársával ivott, aki feltehetően ott volt, amikor megszúrta magát.

A helyiek elbeszélései alapján a nőnek köze lehetett a késeléshez, csak a férfi magára vállalta az egészet. Szerintük a pár sokat ivott és sokat veszekedett.

A Tények adásából kiderül, hogy Dánielt sokan ismerték a környéken, mivel egy videómegosztó csatornára rendszeresen töltött fel rapdalokat. Barátnője nemrégiben költözött hozzá. Volt, aki szerint sokat és hangosan veszekedtek. A lakásukkal szemben lévő kocsmába is rendszeresen eljártak, így volt ez nem sokkal a szurkálás előtt is.

Mindig kértek két sört elvitelre és azt elvitték… Szerintem a csaj leszúrta, bár nem tudom, mert szerette

 – mondta a kocsmáros.

Aki ismerte őket, azt mondta, a lány mentálisan labilis volt, ezért gyanús nekik az előadott történet.

Igazából a csaj mászkált mindig késsel, most azt, hogy a gyerek magára vállalta, úgy hívott rendőrt, hogy szíven szúrtam magamat, ez baromság

 – mondta egy szomszéd.

Borítókép: illusztráció (Fotó: AFP)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.