Herczeg Zoltán kijött a börtönből és posztolt is egyet gyorsan

Támogatást kér.

Magyar Nemzet
Forrás: FB2023. 05. 05. 11:23
Herczeg Zoltánt drogkereskedelemmel gyanúsítják megalapozottan (Forrás: Herczeg Zoltán FB-oldala)
Herczeg Zoltánt drogkereskedelemmel gyanúsítják megalapozottan (Forrás: Herczeg Zoltán FB-oldala)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A szabadság új értelmet nyert az elmúlt fél évem alatt” – indítja a vallomást a divattervező, aki az elmúlt fél évet rácsok mögött töltötte, miután október végén a rendőrség 16 gramm kokaint talált nála. Pár nappal később kiderült, hogy nemcsak a lakásában, az autójában is találtak valamennyi drogot. 

Visszatérve a lényegre, Herczeg Zoltán a bejegyzésében megköszönte a családjának, barátainak, támogatóinak, vásárlóinak a kiállást, kitartást, bizalmat, törődést, szeretetet. „És azoknak is köszönöm, akik támadtak, bántottak, elfordultak. Mindkettőből sokat tanultam” – fejtegette a divattervező, akitől egyébként korábban O1G pólókat is lehetett vásárolni. 

Jelezte továbbá, hogy várja a támogatásokat. „Az élet újraindul, gőzerővel alkotok, dolgozok és hálával fogadok minden – vásárlás formájában testet öltő – támogatást” – fűzte hozzá Herczeg Zoltán, aki korábban beszélt arról is, hogy szégyelli, hogy magyar, illetve a borsodi időközi választáson elszenvedett kudarc után a vidéki embereket hibáztatta.

Szerinte a vidéki emberek többsége annyira tájékozatlan, igénytelen és korlátolt – ha tetszik: hülye vagy funkcionális analfabéta –, hogy a balliberális manna helyett arra vágyik, Orbán Viktor „sz…rjon” a szájába, s gőzük sincs arról, hogy az „ürülék” helyett mást is fogyaszthatnának.

Borítókép: Herczeg Zoltán (Fotó: Herczeg Zoltán Facebook-oldala)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.