„Magyarország nem hagyja belezsarolni magát a háborúba”

Daniel Freund „újszerű nyomásgyakorlást” követel Magyarország ellen – hívta fel a figyelmet Hollik István, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója.

Magyar Nemzet
2023. 05. 22. 16:24
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újabb nyomásgyakorlást követel Daniel Freund, a brüsszeli baloldal ökle, azaz tovább zsarolnak a brüsszeliták – mondta Hollik István, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalán közzétett videóban, amelyben megjegyezte, hogy a baloldal EP-képviselője a Soros által is finanszírozott 444-nek adott interjújában szólította fel a bizottságot, hogy keményebben lépjen fel Magyarország ellen. A kommunikációs igazgató felidézte a cikkből: Daniel Freund szerint újszerű nyomásgyakorlásra van szükség. – Világos, hogy őt a tények nem zavarják meg a tisztánlátásban, 

a háborúpártiaknak semmit nem jelent, hogy a kormány mindenben megállapodott a bizottsággal, és Brüsszel minden kérésének eleget tettek 

– állította Hollik István.

Feltette a kérdést: akkor miért csinálják mindezt? Magyarországot azért zsarolják, mert nem hajlandó részt venni a fegyverszállításban, és nem adja fel a békepárti álláspontját. Daniel Freund úgy támadja Magyarországot, hogy ő annak az európai baloldalnak az élharcosa, amelyik teli van korrupciós ügyekkel – vélekedett. 

A kommunikációs igazgató úgy fogalmazott:

rossz híre van Freundnak és a többi brüsszeli bürokratának: Brüsszel sem tehet meg mindent!

– Hiába préselnek tovább, mi nem fogjuk engedni, hogy Magyarország belesodródjon a háborúba, mi maradunk a béketáborban – mondta Hollik István.

Borítókép: Hollik István, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója (Fotó: Teknős Miklós)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.