Láng Zsolt: A kenyéradó baloldali megrendelőik érdeke minden józanságot felülír

Láng Zsolt kormánybiztos reagált lapunknak a 444 helyreigazítására.

Magyar Nemzet
2023. 05. 10. 17:44
Borítókép: Láng Zsolt, a Fidesz–KDNP budapesti frakcióvezetője (Fotó: Bach Máté)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sajnos a baloldali politikusoknak és médiabarátaiknak szemernyi gátlásuk sincs, amikor politikai ellenfeleiket kell gyalázni, sértegetni

− emelte ki lapunk megkeresésére Láng Zsolt országgyűlési képviselő, kormánybiztos a 444. hu helyreigazításáról.

A lap  arról volt kénytelen helyreigazítást közölni, valótlanul állították, hogy Láng Zsolt (volt II. kerületi polgármester) 450 millió forintot lopott el a kerületi uszodára szánt pénzből.  

A politikus kifejtette: 

Sokadjára bizonyosodik be, hogy lehetetlen értelmes párbeszédet, tényeken alapuló vitát folytatni velük, mert a gyűlöletük elvakítja őket, a kenyéradó baloldali megrendelőik érdeke pedig minden józanságot felülír.

Hozzátette, hogy a mostani bírói döntés is, amely az ügyben a harmadik egybehangzó ítélet, ezt bizonyítja. − Az persze rossz, hogy a teljesen nyilvánvaló rágalmazás helyreigazítására 14 hónap elteltével kerül sor − fogalmazott lapunknak Láng Zsolt.

 

Borítókép: Láng Zsolt kormánybiztos (Fotó: Bach Máté)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.