Nejlonzacskót dobott ki az autóból, amikor meglátta a rendőröket

Közúti ellenőrzéstől tartva próbált szabadulni a rimóci nő a terhelő bizonyítéktól.

Magyar Nemzet
Forrás: police.hu2023. 05. 09. 13:15
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Szécsényi Rendőrkapitányság egyenruhásai 2023. május 6-án 8 óra 10 perckor Szécsény belterületén, a Rákóczi úton észleltek egy Nógrádszakál irányából érkező gépjárművet, amelynek vezetője egy általuk ismert, 52 éves rimóci férfi volt írja a Police.hu

A járőrök megállítási szándékkal a jármű után indultak, amelynek utasa a hátulról közeledő rendőrautó láttán egy nejlonzacskót dobott ki a még mozgásban lévő autó ablakán. 

A rendőrök a gépjármű megállítása után intézkedés alá vonták a benne utazó rimóci házaspárt, az 50 éves nő pedig elismerte, hogy azért dobta ki a műanyag tasakot, mert kábítószer volt benne. 

Az ellenőrzés helye közelében az intézkedő rendőrök megtalálták az átlátszó zacskót, amelyben 11 darab alufólia pakk volt. A csomagok összesen bruttó 14,02 gramm súlyú, fehér, por állagú kábítószergyanús anyagot tartalmaztak, a gyorsteszt ketamin jelenlétét mutatta ki. 

A házaspárt a helyszínen elfogták és a Szécsényi Rendőrkapitányságra előállították, ahol csekély mennyiségű kábítószer kínálásával vagy átadásával elkövetett kábítószer-kereskedelem vétség miatt indult büntetőeljárásban az 50 éves nőt kihallgatták, mivel felmerült a gyanú, hogy 2023 márciusában fogyasztás céljából több személynek adott át a kábítószernek minősülő fehér porból. A rendőrök a rimóci nőt őrizetbe vették. A rendőrkapitányság az eljárást szakértők bevonásával folytatja.

Borítókép: illusztráció (Fotó: Pexels)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.