Politikai pedofília a baloldalon

A baloldali pártok játékszerként használnak fel egy-egy kiskorút a politikai haszonszerzés érdekében, törvénytelen helyzetbe kergetve őt, ami kimeríti a politikai pedofília fogalmát – mondta lapunknak Nagy Ervin annak kapcsán, hogy Nagy Blanka után most Pankotai Lili kapta az áldozat szerepét. Az elemző úgy látja, a politika felemeli ezeket a fiatalokat, a kormányellenes, külföldről finanszírozott sajtó szerepelteti őket, de ha már nincs rájuk szükség, eldobják őket.

2023. 05. 24. 4:47
Politikai pedofília a baloldalon

Pankotai Lili (Fotó: Kurucz Árpád)
2023.05.03. Budapest Tanártüntetés Fotó: Kurucz Árpád Fotó: Kurucz Árpád
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pankotai Lili, Nagy Blanka, Karsay Dorottya, Polgár Dóra – csak pár fiatal azok közül, akik valamikor vezéralakjai voltak egy-egy demonstrációnak, tüntetéshullámnak. 

A fiatalokat aztán egytől egyig egy-egy párt vagy valamelyik Soros-szervezet karolta fel, végül amikor már nem volt rájuk szükség, eltűntek a nyilvánosság elől.

Minden bizonnyal ez a sors vár a most kiemelt, 18 éves Pankotai Lilire is, aki egyébként úgy harcol a közoktatás megreformálásáért, hogy az érettségit sem teszi le.

Mindenesetre az mindegyik fiatalról elmondható, hogy a baloldal saját politikai érdekei szerint használja őket, majd nem törődve a politikai következményekkel, eldobja őket. Eddig a pontig azonban a Saul Alinsky és Szrgya Popovics szélsőbalos aktivisták által megírt forgatókönyveket követik, kivéve a trágár stílust.

E forgatókönyv szerint kiválasztanak egy-egy személyt, és megpróbálják a rendszer áldozataként feltüntetni. A lényeg, hogy a hatalommal szemben mindig találj olyan személyt, aki az áldozat, és a többség szimpatizál vele. Ezért keresnek fiatal lányokat, ők alkalmasak lehetnek erre a szerepre

 – mondta lapunknak Nagy Ervin.

A XXI. Század Intézet elemzője úgy látja, mindez azonban a hazai baloldalnak mindeddig nem sikerült. – Ennek egyik oka, hogy a baloldal szellemi válságban van, nincs mondanivalójuk, nincs olyan koherens, releváns politikai cél és szándék, amely mögé társadalmi többséget tudnának kiépíteni – mondta az elemző, hozzátéve, pont ezért próbálnak rátelepedni egy-egy elégedetlenségi akcióra, amivel azonban a legtöbbet magának az ügynek ártanak, a baloldali politikusok megjelenésével az ügyek rendre sikertelenné váltak, és kifulladtak.

– Visszatérve az Alinsky–Popovics-elméletre, a baloldal eltért a forgatókönyvtől, amikor olyan fiatalokat választottak, akik átcsaptak vulgaritásba, ami kontraproduktív, mert a magyar társadalom többségre nem szereti a trágárságot – hangsúlyozta.

Nagy Ervin kitért arra is, hogy 

a „kiválasztott” fiataloknak eligazítást is tartanak, amely szerint ki kell alakítani olyan szituációt, hogy úgy tűnjön, hogy az állam erőszakhoz nyúl, eközben az ügy szolgálói áldozatok legyenek, arcot kell adni az adott ügy mellett tüntetőknek, de arcot kell adni az ellenfélnek is.

– Nem lehet azt mondani, hogy a hatalom ellen lépnek fel, meg kell személyesíteni az ellenséget. Ezért is hordoztak körbe a legutóbbi demonstráción Orbán Viktor és Pintér Sándort ábrázoló bábut. Emellett a kommunikációra is tudatosan felkészítik az aktivistákat, Pankotai Lili nyilatkozatai a hibrid rendszerről meg a diktatúráról egyértelműen a nemzetközi, magyarellenes kommunikációra hajaz – fogalmazott Nagy Ervin.

Az elemző szerint mindenre felkészítik az aktivistákat, csak a politikai következményekre nem.

– A politika felemelte ezeket a fiatalokat, eszközként felhasználja őket, és amikor már nincs rájuk szükség, félredobják őket, minden következménnyel, legyen az rendőrségi, jogi vagy megítélésbeli – emelte ki Nagy Ervin, aki hangsúlyozta, mindebben a baloldali pártok mellett a kormányellenes, külföldről finanszírozott sajtó is felelős, mert szerepeltetik ezeket a személyeket, de csak amíg az érdekük kívánja.

A baloldali pártok játékszerként használnak fel egy-egy kiskorút a politikai haszonszerzés érdekében, törvénytelen helyzetbe kergetve őket, ami kimeríti a politikai pedofília fogalmát.

Mert egy tüntetésen rendőrökre támadni törvénytelen, mindezt pedig úgy csinálni, hogy magunk elé toljuk a gyerekeket, politikai pedofília – mondta Nagy Ervin.

Borítókép: Pankotai Lili (Fotó: Kurucz Árpád)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.