időjárás 27°C Mihály 2023. szeptember 29.
logo

Rövidnadrágot lopott, mert fázott

Magyar Nemzet
Forrás: police.hu
2023.05.24. 13:22 2023.05.24. 13:35
Rövidnadrágot lopott, mert fázott

– Azért hoztam el a ruhákat, mert fáztam – válaszolta nemes egyszerűséggel a kecskeméti tolvaj a nyomozók kérdésére, tudatta a Police.hu

Egy 45 éves kecskeméti nő kért segítséget a rendőrségtől 2023. május 23-án azért, mert két egyedileg tervezett – és drága – ruhadarab eltűnt az üzletéből. Az asszony elmondta, hogy egy lakástextilboltja van a belváros közelében, aminek a télikertjét feltörték még vasárnap. Akkor a próbababáról egy rövidnadrágnak kélt lába, majd alig egy nappal később valaki elvitte az alsóhoz tartozó virágmintás pulóvert. 

A ruhadarabok a cég 25 éves születésnapjára készültek, így a nőt különösen érzékenyen érintette a lopás. Az ismeretlen tettes magához vett még egy lámpát is.

A nyomozók a biztonsági kamerák felvételei alapján beazonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 48 éves helybélit, akit azonnal keresni kezdtek. 

A ruhatolvaj gyanútlanul sétált az utcán, amikor a rendőrök elfogták. A férfi a lopott rövidnadrágot viselte, amit lefoglaltak tőle. Amikor nekiszegezték a kérdést, hogy miért volt szüksége pont ezekre a ruhadarabokra, csak azt válaszolta, hogy fázott.

A folytatólagosan elkövetett lopás bűntettével gyanúsítható tolvaj jelenleg szabadlábon védekezhet, de a rendőrök úgy gyanítják, hogy más bűnesetek is a rovására írhatók, így tovább vizsgálódnak.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.