Kamionnal ütközött egy kisteherautó, lezárták az M30-ast

Egy kisteherautó szalagkorlátnak ütközött az M30-as autópályán Arnót térségében. A Miskolc felé vezető pályaszakaszon teljes útlezárást rendeltek el.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI, OKF, Útinform2023. 06. 13. 11:07
null
Budapest, 2020. június 10. Mentõhelikopter az 5-ös úton, az M0-ás lehajtónál, ahol összeütközött két személygépkocsi 2020. június 10-én. Az M5-ös autópályán Lajosmizse térségében a Készenléti Rendõrség járõrei akartak ellenõrizni egy embercsempészéssel gyanúsítható férfit. A gépkocsi közel-keleti származású vezetõje a rendõri jelzésre nem állt meg, elmenekült, ezért a járõrök követték. A sofõr a XXIII. kerületben elvesztette uralmát a gépjármû felett, és összeütközött egy szembõl érkezõ autóval. A balesetben heten megsérültek. Az embercsempészéssel gyanúsítható férfi autójában öt illegális bevándorló utazott. MTI/Mihádák Zoltán Fotó: Mihádák Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy ember beszorult a kisteherautóba, amely nekicsapódott a szalagkorlátnak az M30-as autópályán, Arnót térségében. A jármű egy kamionnal ütközött össze.

A sérültet a miskolci hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki. 

A helyszínre már egy mentőhelikopter is megérkezett a katasztrófavédelem tájékoztatása szerint.

A Miskolc felé vezető pályaszakaszon teljes útlezárásra kell számítani – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Az Útinform információi szerint a 36-os kilométernél megindult a forgalom, azonban a pihenőhely és a külső sáv továbbra is le van zárva.

Borítókép: illusztráció (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.