Kérkedett a gyilkossággal a 25 éves nő – Nem értik, hogy férkőzött közel a nyugdíjashoz

A rendőrség feltételezése szerint egy 25 éves nő gyilkolta meg az idős férfit a XVI. kerületben, akinek korábban a pénze is eltűnt.

Munkatársunktól
Forrás: Borsonline2023. 06. 01. 6:28
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A XVI. kerület kertvárosának egyik csendes részén élt az a nyugdíjas, akit a gyanú szerint a 25 éves Ruszó Dzsenifer gyilkolt meg.

A nyolcvanéves áldozat a szomszédok elmondása szerint kifejezetten zárkózott életet élt, postára vagy piacra sem nagyon járt el, így nem értik, miképpen férkőzhetett a fiatal nő az idős férfi bizalmába.

A Bors cikke szerint ugyanakkor a gyilkosságot megelőző napokban eltűnt a pénz a férfi számlájáról.

A szomszédoknak gyanús lett, hogy nem észlelnek semmilyen mozgást, így átmentek a férfihoz, akit a konyha kövén „magzatpózban” találtak meg élettelenül.

– A redőny fel volt húzva, az ablakok bezárva, gyanús lett neki. Volt kulcsa, de egyedül nem mert bemenni, így mi is bementünk vele a férjemmel. Sajnos megláttuk szegény Miklóst a konyha padlóján – idézte a Bors az egyik szomszédot, aki megtalálta a férfit.

A rendőrség hamar munkához látott, és a kamerafelvételek alapján hajtóvadászatot indítottak a 25 éves Ruszó Dzsenifer után, aki a gyanú szerint megülte a nyolcvanesztendős férfit. A portál cikke szerint a nő kérkedett is a tettével.

– Ezt mi is csak pletykákból hallottuk, hogy a nő állítólag kérkedett vele, hogy nem fogják elkapni. Mindenesetre mi reméljük, hogy elfogják. Miklós bácsi mindenkivel kedves volt, jóindulatú. Két fiút neveltek fel a feleségével, nagy szeretetben, példás házasságban éltek évtizedekig. Az emlékének jár annyi, hogy elfogják és leültessék a gyilkosát – mondta el egy környéken lakó.

Ruszó Dzsenifer (Forrás: Police.hu)

– Szörnyű ez az egész, még mindig a hatása alatt vagyunk. Miklós bácsi nagyon kedves ember volt, emellett a férjem rokona. Egyedül élt, amióta úgy tíz éve elhunyt a felesége. Az egyik fia külföldön él, míg a testvére és a másik fia hetente jöttek hozzá, de mi is rendszeresen átmentünk. A testvére viszont pont most Miklós nagyobbik fiánál van kint, de természetesen már úton vannak mind a ketten hazafelé – mesélte egy hölgy, aki szintén a környéken él.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Pixabay)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.