időjárás 26°C Vencel 2023. szeptember 28.
logo

Gulyás Gergely: Egy átlagnyugdíjas 78 ezer forint pluszpénzre számíthat novemberben

Le kellett zárni két utat is Nógrádban, miután megáradt egy patak

Magyar Nemzet
Forrás: Police
2023.06.08. 15:38 2023.06.08. 16:15
Le kellett zárni két utat is Nógrádban, miután megáradt egy patak

A megáradt Kövicses patak miatt teljes szélességében lezárták a 2408-as utat, Pásztó és Galyatető irányából, továbbá az úttestre került nagy mennyiségű csapadék miatt a Pásztó és Szurdokpüspöki között lévő 2407-es számú utat.

A napok óta tartó esőzés miatt Nógrád vármegyében megáradt a Kövicses patak, amely elöntötte az úttestet Mátrakeresztesen, a Kékesi úton, ezért a településen áthaladó 2408-as számú utat, Pásztó és Galyatető irányából is a rendőrség bizonytalan ideig lezárta – adta hírül a police.hu. 

Kifejtették, hogy ez azt jelenti, hogy Mátrakeresztes elején és végén a gépjármű-forgalmat a rendőrség visszafordítja. Szintén az időjárási körülmények miatt jelenleg az úttestre került nagy mennyiségű víz miatt járhatatlan a 2407-es számú út Pásztó és Szurdokpüspöki települések között, ezt az útszakaszt a járművezetők a 21-es számú főút igénybevételével tudják elkerülni.

Egyúttal felhívták a gépjárművezetők figyelmét, hogy az érintett útszakasz járhatatlan. 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Észak-Mátra ÖTE)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.