Meleg, verőfényes lesz a vasárnap

Ugyan várható némi gomolyfelhő-képződés, de a szikrázó napsütés lesz jelemző.

Magyar Nemzet
Forrás: Met.hu2023. 06. 18. 8:10
Hajdúböszörmény, 2022. június 9. Gabona ültetvény a Nyírség és a Hajdúság találkozásánál fekvõ város határában, amelyen a csapadék, a vízhiány miatt kisebbek az idén a kalászok a szokásosnál, benne kevesebb szem is érlelõdött és a napsütés, a forróság miatt kényszerérett lett az õszi árpa. Az õszi vetésû szántóföldi növények aratása az átlagos években június végén szokott kezdõdni. MTVA/Bizományosi: Oláh Tibor *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt. Fotó: Oláh Tibor
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vasárnap napos idő várható napközben képződő gomolyfelhőkkel, amelyek az északkeleti harmadban magasabbra tornyosulhatnak, és arrafelé helyenként zápor, zivatar is kialakulhat belőlük, másutt nem kell számítani csapadékra. 

(Fotó: Met.hu)

A csapadékgócok késő estére mindenütt lecsengenek. Főként a Duna–Tisza-közén az északnyugati, nyugati szél időnként megélénkül, azonban zivatarok környezetében erős, viharos lökések is előfordulhatnak. A legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 30 fok között valószínű. Késő estére 15 és 20 fok közé hűl le a levegő.

Borítókép: Illusztráció

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.