Mindenét ellopták, amire egyáltalán nem emlékezett, gyanús neki a teljes emlékezetkiesés

A nyomozás során kiderült, egy férfi is csatlakozott a sértetthez a belvárosban, aki önzetlenül kínálgatta a saját italával, ám azt nem tudni, abban mi volt.

Magyar Nemzet
Forrás: police.hu2023. 06. 21. 16:00
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Leitatott sértett, kevés emlékkel és hiányzó értéktárgyakkal. A bűnügyeseknek kevés információból kellett dolgozniuk, mégis a végére jártak – írja a Police.hu

A feljelentést egy férfi tette a Debreceni Rendőrkapitányságon 2023 június elején arról, hogy eltűnt a nyaklánca, a mobiltelefonja, a karórája és a pénztárcája. 

Utolsó emlékképe az volt, hogy egyedül sörözött egy debreceni parkban, majd a belvárosba utazott villamossal. Értetlenül állt viszont a közel teljes emlékezetkiesés előtt, ami ez után következett.

A nyomozás során kiderült, egy férfi is csatlakozott a sértetthez a belvárosban, aki önzetlenül kínálgatta a saját italával. Áldozata hamar magatehetetlen állapotba került, ekkor minden értékét elvette.

A bűnügyesek beazonosították a 24 éves miskolci lakost, majd 2023. június 20-án előállították a rendőrkapitányságra, gyanúsítotti kihallgatását követően pedig bűnügyi őrizetbe vették.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást vele szemben.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.