Orbán Viktor az Európa Tanács konzervatív képviselőit fogadta

Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a karmelita kolostorban fogadta az Európa Tanács parlamenti közgyűlése Európai Konzervatívok és Demokratikus Szövetség képviselőcsoportjának tagjait – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 06. 02. 16:14
ORBÁN Viktor
Orbán Viktor az Európa Tanács konzervatív képviselőit fogadta Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A képviselők a frakció Budapestre szervezett szemináriumára érkeznek hazánkba Orbán Viktor miniszterelnökhöz.

A képviselőcsoport a koronavírus-járvány lezárulta óta most először szervezett hivatalos külföldi rendezvényt, és üzenetértékű, hogy ennek helyszíne Budapest lett.

A rendezvény kétnapos, a kulturális programok mellett a résztvevők olyan témákról folytatnak panelbeszélgetéseket, mint a hagyományos európai családok előtti kihívások, Európa és a jobboldali pártok jövője vagy a migráció.

Borítókép: illusztráció (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.