Összeveszett két férfi egy veszprémi társasházban, előkerült a kenyérvágó kés

Elfogták a mencshelyi gyanúsítottat a rendőrök.

Magyar Nemzet
Forrás: Rendőrség2023. 06. 19. 6:31
Bűnügyi helyszínelő rendőrök, szalaggal elkerített tetthely, rendőrség, rendőrautó Forrás: Police.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendőrség telefonos bejelentést kapott vasárnap este negyed kilenc körül, hogy az egyik veszprémi társasházban egy férfi késsel megsebesített egy másikat. Az elsődleges információk szerint egy 61 és egy 39 éves férfi vitatkozott össze.

A fiatalabb személy a lakásban magához vett egy húsz centiméter pengehosszúságú kenyérvágó kést, mellkason szúrta vitapartnerét, és többször meg is vágta. 

A sérültnek sikerült elvennie az eszközt támadójától, és ő is megsebezte, ennek ellenére a fiatal férfi elmenekült a lakásból.

A 39 éves mencshelyi lakost a rendőrök nem sokkal később a helyszín közelében elfogták. Előállították a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányságra, őrizetbe vették, gyanúsítottként kihallgatták, majd kezdeményezték a letartóztatását. 

Emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt nyomoznak az ügyben a rendőrök. Az idősebb sérültet a mentő súlyos, életveszélyes sérülésekkel vitte kórházba – közölte a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Borítókép: Helyszínelés (Forrás: Rendőrség)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.