Román kamion szakította át a szalagkorlátot és ütközött egy autóval az M5-ösön

A pályazárat feloldották, a forgalom a belső sávon megindult, de a torlódás lassan oszlik fel.

Magyar Nemzet
Forrás: police.hu2023. 06. 01. 10:29
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Aki teheti a 74-es jelű Kecskemét-centrum csomópontnál hajtson le a pályáról és az 5-ös főúton kerüljön – közölte az Útinform

 Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt 2023. június elsején délelőtt az M5-ös autópálya 81-es kilométerénél. Egy román honosságú kamion haladt Budapest irányába, amikor ismeretlen okból letért az útról, átszakította a szalagkorlátot, és a Szeged felé vezető pályatesten összeütközött egy autóval. Személyi sérülés szerencsére nem történt, azonban a balesetben résztvevő járművek jelenleg a Szeged felé vezető oldalt teljes szélességében elfoglalják – közölte a Police.hu

Kérjük a közlekedőket, hogy a torlódás és a hosszabb várakozás elkerülése érdekében a 445-ös főút lehajtójánál térjenek le az autópályáról.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.