Találkozott haragosával a benzinkúton, össze-vissza verte + videó

A Kiskunhalasi Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntette miatt vádat emelt egy férfival szemben, aki egy korábbi nézeteltérésük miatt előbb sípcsonton rúgta, majd több alkalommal ököllel megütötte a sértettet.

Magyar Nemzet
Forrás: Ügyészség2023. 06. 28. 10:10
Forrás: Ügyészség
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A vádirat szerint a helybéli férfi, az ügy vádlottja tavaly július 28-án a jánoshalmi benzinkúton futott össze ismerősével. A két férfi egy korábbi nézeteltérés miatt olyan rossz viszonyban volt, hogy amikor a vádlott a benzinkút shopjában meglátta a pénztártól távozó sértettet, sípcsonton rúgta. Aztán utánament, és 

rövid szóváltást követően a gépkocsijánál ököllel többször meg is ütötte haragosát.

A sértett a bántalmazás miatt nyolc napon túl gyógyuló sérülést, többszörös bordatörést szenvedett.

Az ügyészség a férfit súlyos testi sértés bűntettével vádolta meg, és büntetővégzés hozatalára irányuló eljárásban, tárgyalás mellőzésével végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztés kiszabását indítványozta. A Kiskunhalasi Járásbíróság a vádlottat jogerősen nyolc hónap, végrehajtásában egy évi próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte.

Borítókép: A biztonsági kamera felvétele (Forrás: Ügyészség)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.