Teherautó szakította át a szalagkorlátot, nehezedett a Balatonra jutás az M7-esen

Jelenleg a Balaton iránya közlekedőket a 7-es számú főútra terelik.

Magyar Nemzet
2023. 06. 07. 16:47
null
Budaörs, 2015. július 8. Torlódás az M1-es és az M7-es autópálya fõvárosból kivezetõ közös szakaszán a 7-es kilométernél, Budaörs közelében, ahol egy személyautó hátulról belerohant az elõtte haladó kisbuszba 2015. július 8-án. A balesetben senki sem sérült meg, a kigyulladt kisbusz lángjait a törökbálinti tûzoltók oltották el. A karambol helyszínétõl nem messze három személyautó ütközött össze, amelynek következtében egy ember súlyosan, öten könnyebben megsérültek. MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy tehergépkocsi szakította át a szalagkorlátot Martonvásár közelében – írja hivatalos oldalán a rendőrség.

Közúti közlekedési baleset történt június 7-én 15 óra körül az M7-es autópálya 33-as kilométernél, ahol egy tehergépkocsi átszakította a szalagkorlátot.  Jelenleg a Balaton iránya közlekedőket a 7-es számú főútra terelik, a Budapest felé közlekedők számára két sáv járható.

A baleset helyszínelése és a műszaki mentés megkezdődött.

A rendőrök feloldották a forgalomkorlátozást az autópálya Balaton felé vezető oldalán, Martonvásár közelében. A helyszíni szemle és a műszaki mentés az érintett útszakaszon befejeződött, a rendőrök feloldották a forgalomkorlátozást. 

Borítókép: illusztráció (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.