Bekokainozva, fegyverrel száguldozott az M3-ason egy sofőr

Kábítószer birtoklása megalapozott gyanújával folytat eljárást a miskolci rendőrkapitányság egy harminchét éves budapesti férfival szemben.

Magyar Nemzet
2023. 07. 13. 9:45
Forrás: police.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kedden délelőtt értesítették a rendőrséget, hogy egy sofőr életveszélyesen közlekedik. A férfi előbb az M3-as, majd az M30-as autópályán hajtott. A leállósávban előzött, és volt, akire a kormányt is ráhúzta.

A veszélyes vezető ellen az emődi autópálya alosztály és a mélységi ellenőrzési és közterületi támogató osztály rendőrei intézkedtek.

Az ellenőrzéskor a férfi zavartan viselkedett. Összefüggéstelenül beszélt, hirtelen és gyakori hangulatváltozásokat produkált, erős szomjúságra panaszkodott.

Az alkoholszonda negatív, a kábítószergyorsteszt kokainra pozitív jelzést mutatott.

A sofőr autójából alufóliába csomagolt sárga, kristályos anyag, ezenkívül kések, gázspray, valamint egy gumilövedékes fegyver is előkerült. Ezeket a rendőrök lefoglalták.

A férfit előállították a miskolci rendőrkapitányságon, ahol gyanúsítottként hallgatták ki – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Borítókép: A sofőr ellenőrzése (Forrás: Rendőrség)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.