Kocsis Máté feladványa Gyurcsány Ferencről: Mi a három különbség a két kép között?

A Fidesz frakcióvezetője a baloldal finanszírozási botrányára utalva tett fel találós kérdést.

2023. 07. 31. 12:14
Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kocsis Máté azt kérdezte a követőitől a közösségi oldalán, hogy 

mi a három, apró különbség a két kép között?

A válaszok sem maradtak el, a kommentelők között volt, aki csak annyit írt, hogy leesett az első kampánytábláról a hamis üzenet. Más szerint le van fordítva a való jelentésére.

Kocsis Máté nemrég a júliusi tusványosi találkozón arról beszélt, hogy pártjával mindig is tudták, hogy a baloldali médiát is külföldről finanszírozzák. Ezzel megtanultak együtt élni, de azzal nem tudnak, hogy külföldi milliárdosoktól elfogadnak pénzt, „és nem számolnak be róla, hogy mit kértek tőlük külföldről ezért a pénzért”.

A Fidesz frakcióvezetője szerint a baloldalon belül a DK lesz a 2024-es önkormányzati és az európai parlamenti választások után a legerősebb ellenzéki párt, és ha valaki még boldogulni akar azon a térfélen, annak be kell majd állnia Gyurcsány Ferenc pártjába.

Borítókép: Kocsis Máté (Forrás: Facebook)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.