Adorján , Adrián 2024. március 5.
logo

Minden, amit az antifás pedofilügyről tudni lehet + videó

Munkatársunktól
2023.07.05. 05:14 2023.07.05. 07:56
Minden, amit az antifás pedofilügyről tudni lehet + videó

Február elején az Antifa több támadást is végrehajtott Budapesten. A bűncselekményekkel összefüggésben tartottak házkutatást a Jámbor András nevével fémjelzett Szikra Mozgalom egyik tagjánál, akinek lakásán hetvenezer pedofil felvételt találtak. Ezek a tartalmak egy laptopon és egyéb adathordozókon voltak, a laptop tulajdonosa a kihallgatása előtt felakasztotta magát a biatorbágyi, volt katonai bázison.

Február elején négy helyszínen, nyolc békés járókelőt támadtak meg és vertek össze brutálisan szélsőbaloldali elkövetők. Szabályos embervadászat zajlott Budapest utcáin. A bűncselekményekkel összefüggésben a hatóságok látóterébe került egy magyar nő is, egy bizonyos D. Krisztina, aki a Szikra Mozgalom tagja. Az aktivistanő ellen nem volt elegendő bizonyíték, így szabadlábra helyezték, majd megszüntették a nyomozást ellene.

Jámbor András D. Krisztinát még a Parlamentbe is bevitte, és arra szólította fel a fideszes országgyűlési képviselőket, hogy kérjenek tőle bocsánatot, amiért ártatlanul vádolták meg. Ugyan a nyomozás valóban azt állapította meg, hogy D. Krisztinának nem volt köze az Antifa-támadásokhoz, azonban az alibit az élettársa nyújtotta számára, akinek a laptopján pedig a házkutatások során pedofil tartalmakat találták. A nő lakásán csaknem háromszáz olyan felvételre bukkantak a nyomozók, amelyeken tizenkét év alatti, köztük két-három éves gyermekek szexuális sanyargatása, megerőszakolása látható. A lefoglalt adathordozókon pedig hetvenezer olyan pornográf felvételt tároltak, amelyeken láthatóan tizennyolc év alattiak szerepelnek. A férfi, a laptop tulajdonosa a kihallgatása előtt felakasztotta magát.

A Metropol információi szerint a D. Krisztinának alibit szolgáltató férfi hosszabb időt töltött külföldön és dolgozott egy olyan kávézóban, amit az osztrák belügyi szervek évek óta az osztrák–német Antifa-aktivisták gyülekezőhelyekén tartanak számon.

Ugyan a Fidesz frakcióvezetője, Kocsis Máté a politikai felelősséget firtatta az ügyben, de Jámbor András még csak vizsgálatot sem akar indítani a Szikra Mozgalmon belül. A politikus a Mediaworksnek azt mondta még júniusban, hogy neki akkor sem lenne felelőssége, ha kiderülne, hogy ehhez az ügyhöz köze van a Szikra Mozgalomnak.

Borítókép: Jámbor András, a Párbeszéd képviselője (Fotó: MTI/Kovács Attila)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.