Öngyújtóval kínozta a kisfiút egy édesapa, az igazgató végignézte, és nem szólt egy szót sem

A gyermek édesapja feljelentést fontolgat.

Magyar Nemzet
Forrás: BAMA2023. 07. 11. 15:04
People,Man,Hand,Holding,Burning,Gas,Lighters,Arson,Conflagration,Damage
1698510082 Fotó: fongbeerredhot
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bántalmaztak és megaláztak egy 12 éves fiút a napokban – az egyik szülő elektromos öngyújtóval égette meg a fiatal karját. A szülő feljelentést fontolgat – írja a Bama. Ez alapján az osztályfőnök vette észre, hogy a gyermeknél öngyújtó volt, emiatt őt az iskola igazgatója felelősségre vonta, amelyhez egy másik szülő is csatlakozott, aki, hogy érzékeltesse az eset súlyosságát, többször is megégette a gyermek karját. Mindezt az iskola igazgatója végignézte. A gyermek édesapja feljelentést fontolgat. 

A gyermek apja azt mondta a lapnak, hogy nem tartja helyesnek, hogy a fiánál elektromos öngyújtó volt, azonban a büntetés mértékét túlzónak tartja. – Az öngyújtóval való égetést nem tudom sem elfogadni, sem megérteni. Nem tudom, mi mehetett végig a kisfiam fejében, miközben ezt tették vele a felnőttek. Ez aránytalan büntetés, középkorú módszerekkel – részletezte. 

– Mi, szülők tudjuk, hogy egy 12 éves gyermek tud felelőtlenül, helytelenül viselkedni, ez alól az én gyermekeim sem kivételek, de egy föléjük tornyosuló, a karját megégető férfi és egy intézményvezető előtt csak védtelen kisemberek – fogalmazott.

A lap megkereste az intézmény illetékesét, aki azt mondta, hogy az eset két héttel ezelőtt történt, és az érintett szülővel szerdára egyeztettek időpontot a részletek tisztázására. 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.