Óriási lángokkal égett egy autó Zalában, az egész utca azt nézte + videó

Pánikoltak, hogy a házakra is átterjed a tűz.

magyar nemzet
Forrás: Tények2023. 07. 10. 8:36
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Felborult, majd kigyulladt egy autó a főúton Baktüttösön, Zalában. A lángok elborították az egész kocsit, amely hatalmas lángokkal égett, nagy, fekete füstfelhő kíséretében. A közelben élők pánikba estek, hogy a házakra is átterjed a tűz – adta hírül a Tények

Bár próbálták eloltani a tüzet a közelben élők, a lángok terjedését csak a tűzoltók tudták megakadályozni, professzionális segítséggel. A tűz eloltásához két vízsugárra is szükség volt. A fiatal sofőrnek még azelőtt sikerült épségben elhagynia a járművet, hogy tragédia történt volna, de így is megsérült, fej- és végtagsérüléseket szerzett. 

Úgy tudni, a férfi összeveszett a családjával, miközben együtt italoztak, állítólag fel is pofozta a rokonait és utána kezdett száguldozni. A rendőrség ittas járművezetés vétség elkövetése miatt indított eljárást a 27 éves sofőr ellen. 

Borítókép: Az égő autó (Fotó: TV2)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.