A Jobbik szerint Karácsony megidézte a „Demszky-csöcsöket” + videó

Lukács László a Jobbik frakcióvezetője is beleszállt Karácsony Gergelybe a Tranziton. A főpolgármester az utóbbi időben a kormányt hibáztatja, hogy nehéz helyzetbe került a főváros, miközben emelkednek a BKV-jegyárak, parkolók szűnnek meg és oszlopokkal választják el a biciklisávot, akadályozva a buszok, a taxisok és a mentők munkáját is.

Munkatársunktól
2023. 08. 27. 12:37
null
Fotó: Arpad Foldhazi
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hollik István a Mediaworksnek azt mondta a Tranziton, hogy a főpolgármester legnagyobb felelőssége abban van, hogy Budapest kasszájában 200 milliárd forint volt, amikor átvette a várost, ez a pénz pedig eltűnt. A Fidesz kommunikációs igazgatója kiemelte, hogy közben nem látja, hogy utak, intézmények újultak volna meg, vagy hogy nagyobb lenne a köztisztaság vagy a közbiztonság. 

Rétvári Bence szerint, ami létrejött jelentősebb fejlesztés a fővárosban, az mind a kormányhoz köthető, Karácsony közben a kormányt szidja úgy, hogy semmit nem tud felmutatni azon kívül, hogy sárga festékkel kihasít sávokat az autósok elől, hogy még nagyobb dugók legyenek. A parlamenti államtitkár szintén arra hívta fel a figyelmet, hogy ami pénze volt a fővárosnak, az elpárolgott, mert a főpolgármester többek között hagyta Gyurcsány Ferenc embereit szabadon garázdálkodni a háttérben.  

A Mediaworks a Momentum Mozgalom véleményére is kíváncsi lett volna a Tranziton, azonban képviselőik továbbra sem kívánnak érdemben válaszolni, csupán azt hajtogatják, hogy élő adásban válaszolnak. 

Lukács László a Jobbik frakcióvezetője a biciklisávok mellett húzódó „Karácsony-karókról” azt mondta, hogy számára ezek a „Demszky-csöcsöket” idézik meg. A politikus ezzel a Combino-vonalak mellett futó gömbsüvegsorra utalt. Lukács László azt is hangsúlyozta, hogy a főpolgármesterrel sok dologban nem értenek egyet, de a kormánynak és a fővárosnak jó egyezséget kell kötnie annak érdekében, hogy egy működőképes Budapestről lehessen beszélni. 

Borítókép: Tranzit 2023 (Fotó: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.