Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Halálra vertek egy alvó hajléktalant Budapesten

Őrizetbe vettek a fővárosi rendőrök egy férfit, aki a gyanú szerint olyan súlyosan bántalmazta utcán alvó ismerősét Budapest XI. kerületében, hogy az belehalt sérüléseibe – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a Police.hu oldalon kedden.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 08. 29. 17:24
2020.08.10. Budapest 4-es 6-os villamos vonalán uralkodó állapotok, hajléktalanság, szegénység Fotó: Kurucz Árpád
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vasárnap éjszaka érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy egy sérült férfit találtak a járdán a XI. kerületi Rimaszombati úton – írja a Police.hu.

A mentők kórházba szállították a 33 éves férfit, de az orvosi segítség ellenére meghalt.

A rendőrök a bűncselekmény helyszínéről előállították a sértett három ismerősét, egyiküket, egy 31 éves férfit gyanúsítják azzal, hogy bántalmazta mellette alvó társát.

A férfit őrizetbe vették, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés gyanúja miatt hallgatták ki a rendőrök, majd kezdeményezték  a letartóztatását.

Borítókép: illusztráció (Fotó: Kurucz Árpád)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.