Lakatos Márk sérelmezi, hogy nem a karmelita kolostorból nézhette meg a tűzijátékot

A divattervező azt nehezményezte, hogy ő vajon miért nem fért be a „Karmelitába rendezett Szent Pityu szülinapi buliba”, majd a pedagógusok és az egészségügyi dolgozók helyzete miatt kesergett.

Magyar Nemzet
2023. 08. 21. 15:22
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Grimaszolva kötött bele az augusztus 20-i ünnepi tűzijátékba Lakatos Márk. A divattervező a közösségi oldalán megosztott bejegyzésében először azt nehezményezte, hogy ő vajon miért nem fért be a „Karmelitába rendezett Szent Pityu szülinapi buliba”.

Vagy esetleg a diktátor Erdogan, a homofób kathari emír meg a bukott szélsőjobbos volt elnökök mellett nem lett volna kaszinóképes a fizimiskám?

 – fogalmazott Lakatos Márk, majd a pedagógusok és az egészségügyi dolgozók helyzete miatt kesergett. 

Mint írta, „a sok tízmilliárdot elfüstölték a petárdákra, a pedagógusoknak, egészségügyi dolgozóknak továbbra is kuss, de legalább készülünk a háborúra… valamivel stresszelni kell a szavazókat, mert maguktól egyre kevésbé hiszik el, hogy a jóságos kormány védi meg őket a széltől is… meg a nagy jóléttől is” – hangoztatta a divattervező, majd ironikusan ő is boldog születésnapot kívánt Magyarországnak.

Lakatoshoz hasonlóan Pankotai Lili is nekiment az államalapítás alkalmából tartott ünnepi tűzijátéknak. A trágárságáról elhíresült aktivista a közösségi oldalán közölte:

Ez nem Magyarország születése, hanem halálának napja.

– Éppen kilövitek az égbe a jövőnket – írta a diáklány.

Borítókép: Lakatos Márk (Forrás: YouTube/ZSHOW time)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.