Részegek voltunk, védekeznek a Margit hídi kereszteket letörő fiatalok

Feladta magát a Margit hídi kőkoronáról a kereszteket letörő két fiatalember, akik mindent beismertek.

2023. 08. 29. 11:32
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Miután a BRFK hajtóvadászatot indított utánuk, feladta magát tegnap este a Margit hídi kőkereszteket letörő két fiatalember és harmadik társuk, aki tanú az ügyben. A két mindent beismerő tettes részegségükkel magyarázza tettét.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság néhány perce közölte: a II. kerületi rendőrkapitányság ismeretlen tettesek ellen indított eljárást, akik augusztus 24-én 23 óra és augusztus 25-én 3 óra között a Margit híd északi oldalán letörtek hat kőkeresztet. 

A térfigyelő kamerák felvételei alapján keresett három férfi augusztus 28-án este önként bement a kapitányságra. Egy húsz és egy huszonegy éves férfit rongálás bűntett megalapozott gyanúja miatt, harmadik társukat tanúként hallgatták ki. 

A két gyanúsított beismerte a bűncselekmény elkövetését, amit ittasságukkal magyaráztak.

Borítókép: A kőkoronáról törték le a kőkereszteket (Fotó: Havran Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.