„Szégyen!”– Nekiment az újbudai DK-s vezetésnek Vitézy Dávid

„Sajnos úgy tűnik, tovább folytatódik Újbuda vasútellenes kampánya.”

Magyar Nemzet
2023. 08. 24. 16:51
Forrás: Vitézy Dávid / Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Teljesen érthetetlen ez az újabb vasútellenes lázítás a kerület hivatalos oldalán és a laikusok ismételt szándékos megtévesztése a vasútfejlesztések megakadályozása érdekében” – írta a közösségimédia-oldalán Vitézy Dávid.

Vitézy a bejegyzésében cáfolta Újbuda önkormányzatának és Kreitler Sas Máténak az állításait, miszerint a kormány bármiféle titokban történő vasúti fejlesztést tervezne, felidézte, hogy korábban László Imre DK-s polgármester és Bakai-Nagy Zita DK-s alpolgármester is rendszeresen részt vett az egyeztetéseken.

„Milyen titkos tervezésről lehet ezek után komolyan beszélni?”

 – tette fel a kérdést a közgazdász, aki szerint szégyen, hogy a legfenntarthatóbb közlekedési mód, a vasút fejlesztése ellen lázít Újbuda hivatalos oldala.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Facebook/Vitézy Dávid)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.