Újabb őrhellyel gazdagodott a magyarság – levélben gratulált Orbán Viktor Juhász Hajnalkának

„Életem legmegtisztelőbb levele!” – írta a közösségi oldalán a KDNP-s képviselő, akinek nemrég született meg a gyermeke.

Magyar Nemzet
2023. 08. 24. 21:32
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Örömmel értesültem arról, hogy a magyarság újabb őrhellyel gazdagodott” – írta a gratuláló levelében Orbán Viktor miniszterelnök. A küldeményt a KDNP országgyűlési képviselője, Juhász Hajnalka tette közzé az oldalán, és azt írta, hogy ez élete legmegtisztelőbb levele. 

Juhász Hajnalka gyermeke kilenc napja született, és a Kárpáti Zoltán nevet kapta. A miniszterelnök levelében utalt Jókai Mór regényének azonos nevű hősére, és úgy véli, hogy a képviselő babája is különleges és derék fiatalemberré fog cseperedni. 

„Engedje meg, hogy a kis Zoltán születéséhez gratuláljak, az édesanyai és politikusi teendők összehangolásához pedig sok erőt kívánok” – zárta sorait Orbán Viktor. 

„Részemről mindent megteszek, hogy anyaként és politikusként is méltó legyek gyermekem, hazám és politikai közösségem szolgálatára” – reagált a felvetésre a képviselő. 

Borítókép: Juhász Hajnalka és gyermeke (Forrás: Facebook/Juhász Hajnalka)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.