„A baloldal nyíltan a magyar családok és pedagógusok ellen dolgozik” + videó

Donáth Anna személyes küldetésének érzi, hogy a lehető legtöbb forrást küldje a „civileknek”. 

Forrás: Facebook2023. 09. 10. 14:38
DONÁTH Anna
Budapest, 2023. május 19. Donáth Anna, a Momentum európai parlamenti (EP-) képviselõje beszél a Holnap Magyarországa Egyesület, a Momentum és a Renew Europe EP-frakció által szervezett konferencián Budapesten 2023. május 19-én. MTI/Bruzák Noémi Fotó: Bruzák Noémi
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Donáth Anna álcivileknek szerzett pénzt – mutatott rá a Facebookra feltöltött videójában Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője, aki lapunk cikkére reagált.

– A baloldal nyíltan azért dolgozik, hogy Brüsszel ne a magyar családoknak, pedagógusoknak és vállalkozásoknak járó pénzeket fizesse ki, hanem balliberális holdudvarukat tömje milliárdokkal – jelentette ki Nacsa Lőrinc. 

A KDNP politikusa emlékeztetett rá, hogy Donáth Anna maga is elismerte, hogy személyes küldetésének érzi, hogy a lehető legtöbb forrást küldje a civileknek. 

Az viszont a napnál is világosabb, hogy ezek valójában csak álcivil szervezetek. A legtöbb közvetlen kapcsolatban áll a Soros-birodalommal, és kiszolgálja annak politikai ambícióit

– hívta fel a figyelmet Nacsa.

Amint azt a Magyar Nemzet megírta: Donáth Anna a saját érdemének tekintette azt, hogy a brüsszeli pénzcsapok kinyíltak a Soros-szervezetek és a baloldalhoz közel álló civil szervezetek számára. 

– Személyes küldetésemnek tekintettem, hogy a lehető legtöbb forrást küzdjem ki a magyar civileknek – hangoztatta korábban a jelenleg a Momentum EP-képviselőjeként tevékenykedő Donáth, amire a Fidesz kommunikációs igazgatója, Hollik István és most Nacsa Lőrinc is reagált.

– Brüsszel a dollárbaloldal segítségével olyan álcivil szervezeteket pénzel, amelyek a nemzeti kormányok megdöntésében, a magyar dollárbaloldal hatalomra juttatásában érdekeltek, hiszen részesei a Soros-hálózatnak. 

Ilyen az Amnesty International és a Helsinki Bizottság is. Donáth Anna és a dollárbaloldal pedig büszkén vállalja, hogy mindent megtesznek azért, hogy a jogosan nekünk járó forrásokat a magyar családok és pedagógusok ne kaphassák meg, kerüljenek inkább az őket kiszolgáló NGO-khoz – ismertette Nacsa Lőrinc, aki a Facebookra feltöltött videójában felháborítónak nevezte mindezt.

Borítókép: Donáth Anna, a Momentum európai parlamenti (EP-) képviselője beszél a Holnap Magyarországa Egyesület, a Momentum és a Renew Europe EP-frakció által szervezett konferencián Budapesten 2023. május 19-én (Fotó: MTI/Bruzák Noémi)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.