időjárás 15°C Helga 2023. október 3.
logo

Dobrev a Magyar Nemzet riporterét sértegette, és elmenekült a migrációs kérdések elől + videó

Munkatársunktól
2023.09.18. 14:24 2023.09.18. 14:40
Dobrev a Magyar Nemzet riporterét sértegette, és elmenekült a migrációs kérdések elől + videó

A DK árnyék-miniszterelnökének Ursula von der Leyenről is Orbán Viktor jut eszébe. A Magyar Nemzet azt szerette volna megtudni a politikustól, hogy mi a véleménye az Európai Bizottság elnökének szavairól, miszerint további bevándorlásra van szükség.

– Hogy Ön is értse, a gazdasági migránsokat nagy számban Orbán Viktor akarja ebbe az országba behozni – így reagált Dobrev Klára a Magyar Nemzet migrációt firtató kérdésére.  

Ursula von der Leyen a múlt héten mondott beszédet az Európai Parlamentben, ahol azt hangoztatta, hogy a munkaerőhiány okozta problémát több migránssal lehetne orvosolni

 

Dobrev Klára ellenben az Európai Bizottság elnökének mondatait nem volt hajlandó kommentálni, helyette Orbán Viktorról beszélt.

A DK EP-képviselője szerint a gazdasági migránsokat Orbán Viktor engedi be.  

A témával részletesebben foglalkozik a Hír TV Célpont című műsora, vasárnap 20.10-től. 

Borítókép: Dobrev Klára, a DK árnyékkormányának árnyék-miniszterelnöke, a párt EP-képviselője beszédet mond a Demokratikus Koalíció (DK) budapesti nagygyűlésén, az 1848–49-es forradalom és szabadságharc kitörésének 175. évfordulóján tartott megemlékezésén az Egyetem téren 2023. március 15-én (Forrás: MTI/Balogh Zoltán)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.