Dobrev a Magyar Nemzet riporterét sértegette, és elmenekült a migrációs kérdések elől + videó

A DK árnyék-miniszterelnökének Ursula von der Leyenről is Orbán Viktor jut eszébe. A Magyar Nemzet azt szerette volna megtudni a politikustól, hogy mi a véleménye az Európai Bizottság elnökének szavairól, miszerint további bevándorlásra van szükség.

2023. 09. 18. 14:24
DOBREV Klára
Budapest, 2023. március 15. Dobrev Klára, a DK árnyékkormányának árnyék-miniszterelnöke, a párt EP-képviselõje beszédet mond a Demokratikus Koalíció (DK) budapesti nagygyûlésén, az 1848-49-es forradalom és szabadságharc kitörésének 175. évfordulóján tartott megemlékezésén az Egyetem téren 2023. március 15-én. MTI/Balogh Zoltán Fotó: Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Hogy Ön is értse, a gazdasági migránsokat nagy számban Orbán Viktor akarja ebbe az országba behozni – így reagált Dobrev Klára a Magyar Nemzet migrációt firtató kérdésére.  

Ursula von der Leyen a múlt héten mondott beszédet az Európai Parlamentben, ahol azt hangoztatta, hogy a munkaerőhiány okozta problémát több migránssal lehetne orvosolni

 

Dobrev Klára ellenben az Európai Bizottság elnökének mondatait nem volt hajlandó kommentálni, helyette Orbán Viktorról beszélt.

A DK EP-képviselője szerint a gazdasági migránsokat Orbán Viktor engedi be.  

A témával részletesebben foglalkozik a Hír TV Célpont című műsora, vasárnap 20.10-től. 

Borítókép: Dobrev Klára, a DK árnyékkormányának árnyék-miniszterelnöke, a párt EP-képviselője beszédet mond a Demokratikus Koalíció (DK) budapesti nagygyűlésén, az 1848–49-es forradalom és szabadságharc kitörésének 175. évfordulóján tartott megemlékezésén az Egyetem téren 2023. március 15-én (Forrás: MTI/Balogh Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.