Dobrevék megoldása az uniós forrásokra: orbánozás + videó

Terjedelmes interjút adott Gyurcsány Ferenc a HVG-nek, a DK elnöke ebben többek között arról értekezett, hogy ők két hét alatt hazahoznák az uniós forrásokat. Dobrev Klára az ügyben konkrétumokat nem tudott mondani.

2023. 09. 15. 12:35
DOBREV Klára
Budapest, 2022. szeptember 19. Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció (DK) európai parlamenti képviselõje, a párt árnyék-miniszterelnöke beszédet mond az árnyékkormánya tagjainak bemutatásán a budapesti Off Kultúrszövõgyár Rendezvényközpontban tartott sajtótájékoztatón 2022. szeptember 19-én. MTI/Kovács Anikó Fotó: Kovács Anikó
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A HVG által készített Gyurcsány-interjúból nemcsak az derült ki, hogy a pártelnök szerint a DK az egyetlen megoldás és hogy húsz évre tervez, hanem azt is állította, hogy ők két hét alatt hazahoznák Magyarországra az uniós forrásokat.

A Magyar Nemzet szerette volna megtudni Dobrev Klárától, hogy hogyan szeretnék elérni az uniós források lehívását, azonban a sietős árnyék-miniszterelnök csapán a pártja által használt szokásos kommunikációs paneleket hajtogatta. 

Dobrev a kevesebb mint fél perces interjúszituációban a konkrét megoldások helyett többnyire csak Orbán Viktorról beszélt.

Borítókép: Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció európai parlamenti képviselője, a párt árnyék-miniszterelnöke beszédet mond árnyékkormánya tagjainak bemutatásán a budapesti Off Kultúrszövőgyár Rendezvényközpontban tartott sajtótájékoztatón 2022. szeptember 19-én (Fotó: MTI/Kovács Anikó)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.