Bátor , Ákos 2024. február 27.
logo

Dobrevék megoldása az uniós forrásokra: orbánozás + videó

Magyar Nemzet
2023.09.15. 12:35 2023.09.15. 14:54
Dobrevék megoldása az uniós forrásokra: orbánozás + videó

Terjedelmes interjút adott Gyurcsány Ferenc a HVG-nek, a DK elnöke ebben többek között arról értekezett, hogy ők két hét alatt hazahoznák az uniós forrásokat. Dobrev Klára az ügyben konkrétumokat nem tudott mondani.

A HVG által készített Gyurcsány-interjúból nemcsak az derült ki, hogy a pártelnök szerint a DK az egyetlen megoldás és hogy húsz évre tervez, hanem azt is állította, hogy ők két hét alatt hazahoznák Magyarországra az uniós forrásokat.

A Magyar Nemzet szerette volna megtudni Dobrev Klárától, hogy hogyan szeretnék elérni az uniós források lehívását, azonban a sietős árnyék-miniszterelnök csapán a pártja által használt szokásos kommunikációs paneleket hajtogatta. 

Dobrev a kevesebb mint fél perces interjúszituációban a konkrét megoldások helyett többnyire csak Orbán Viktorról beszélt.

Borítókép: Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció európai parlamenti képviselője, a párt árnyék-miniszterelnöke beszédet mond árnyékkormánya tagjainak bemutatásán a budapesti Off Kultúrszövőgyár Rendezvényközpontban tartott sajtótájékoztatón 2022. szeptember 19-én (Fotó: MTI/Kovács Anikó)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.