Ennyire büntette a rendőrség a Petőfi hídon száguldozó celebeket

Egyikőjüket duplán megbüntették.

Forrás: Bors2023. 09. 15. 15:45
rendőrautó Forrás: pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pénzbírságot kapott a két zenész, de nem egyformát – derül ki a Budapesti Rendőr-főkapitányság Borsnak küldött válaszleveléből. 

Mint azt a Magyar Nemzet is megírta, az elmúlt időszakban több baleset is történt Budapest hídjain, még mindig van, aki a KRESZ-szabályokat mellőzve közlekedik. L. L. Junior tett közzé egy videót Instagram-oldalán, aki a felvétel rögzítésekor – szintén nem a megengedett sebességgel – a Petőfi hídon haladt át Budáról Pest irányába, amikor elhajtott mellette egy másik autó százharminccal.

A felvételből látszik, a másik autóban szintén egy közéleti szereplő ült, nevezetesen G.w.M, aki vidám integetéssel üdvözölte a zenészt. 

 A rapper azóta arról is „nyilatkozott” közösségi oldalán, hogy busás büntetésre számíthatnak G.w.M-mel. Mint fogalmaz: „rendőrség mindkét autót üdvözli”, majd hozzáteszi, „drága vacsi lesz ez”. Ezután elnézést kért mindenkitől, akit esetlegesen megbotránkoztatott ezzel. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a megengedett sebesség túllépése miatt a két járművezetővel szemben

 fejenként 90 ezer forint közigazgatási bírságot, valamint 6-6 közlekedési előéleti pontot szabott ki,

míg a vezetés közben kézben tartott mobiltelefonnal videózás miatt a jogszabályban rögzített húszezer forint pénzbírságot szabta ki, valamint három közlekedési előéleti pontot rögzített. 

Vagyis L. L. Junior nemcsak lebuktatta magukat azzal, hogy a videót közzétette, de pluszban meg is büntették érte, hogy használta a telefonját vezetés közben – mutatott rá a hírportál.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.