Niedermüller és a baloldal elkenné a semmibe nyíló Király utcai lift ügyét

Niedermüller Péter polgármester és az erzsébetvárosi dollárbaloldal képviselői megakadályozták, hogy eseti bizottság tisztázza a botrányos Király utcai lift beruházás körülményeit – jelezte az MTI-nek a VII. kerületi önkormányzat Fidesz–KDNP képviselőcsoportja.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 09. 01. 22:30
Forrás: Facebook/ Niedermüller Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A baloldali városvezetés nem tett semmit, a Fidesz és a KDNP képviselői viszont az önkormányzat cége által lehetetlen helyzetbe hozott lakók mellé álltak, és rendkívüli testületi ülés összehívását kezdeményezték – közölte a VII. kerületi Fidesz–KDNP-képviselőcsoport. Jelezték: a testületi ülésen az erzsébetvárosi dollárbaloldal képviselői leszavazták azt a javaslatot, hogy a képviselők és a lakók bevonásával eseti bizottságot állítsanak fel, amely tisztázza a kivitelezés körülményeit és javaslatot tesz a munka befejezésének módjára.

A baloldal álláspontja szerint az önkormányzatnak nem dolga és nem feladata az eset kivizsgálása. A Fidesz–KDNP-frakció nevetségesnek és a lakók lenézésének tartja, hogy a baloldal így próbálja a szőnyeg alá söpörni az önkormányzat cége által okozott súlyos problémát – hangsúlyozta a kormánypárti frakció.

Az ügy jól láthatóan kellemetlen Niedermüller Péter polgármesternek és az erzsébetvárosi dollárbaloldalnak, így megpróbálják azt elhallgatni és a felelősséget másra hárítani. Az ügyben már mindenkire mutogattak, csak saját szerepüket felejtették el tisztázni

 – tették hozzá. Felszólították Niedermüller Péter polgármestert és az erzsébetvárosi dollárbaloldal képviselőit, hogy számoljanak el a lakók és az önkormányzat által kifizetett negyvenmillió forinttal, amelyet egy használhatatlan és balesetveszélyes lift megépítésére költöttek.

A Fidesz–KDNP-frakció mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy a baloldal ne tudja a szőnyeg alá söpörni ezt a botrányos beruházást, és kiderüljön végre az igazság a baloldal semmibe nyíló liftje kapcsán.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Facebook/ Niedermüller Péter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.