Fosztogatás után osztogatás jöhet a baloldali vezetésű Miskolcon

A Fidesz–KDNP szerint csak a kormányra és a jobboldali pártszövetségre számíthatnak az emberek.

2023. 09. 20. 8:44
VERES Pál, Miskolc
Miskolc, 2023. március 6. Veres Pál polgármester beszédet mond a Miskolc Városi Közlekedési Zrt. hat új, környezetkímélõ, sûrített földgázüzemû midibuszának átadásán 2023. március 6-án. MTI/Vajda János Fotó: Vajda János
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fosztogatás után osztogatás: eszeveszett kapkodásba és brutális költekezésbe kezdett Veres Pál és csapata Miskolcon, röviden csak így lehetne jellemezni azt a folyamatot, amit az elmúlt négy évben láthattak helyben a miskolciak – fogalmazott közleményében a Fidesz–KDNP frakciószóvivője.

Hollósy András, Miskolc
Hollósy András Miskolcot félti a baloldali városvezetéstől Fotó: Fidesz, Miskolc

 

Be nem tartott ígéretek Miskolcon

Hollósy András rámutatott arra, hogy Veres Pál polgármester és csapata a tömegközlekedés szétverése, a brutális bérleti díjak emelése, a belvárosi ingatlanok elkótyavetyélése, a közbiztonság szétzilálása, az időseknek járó Salkaházi juttatások ki nem fizetése és a turizmus tönkretétele után most a nyári–őszi fesztiválcunamival koncokat és csontokat dobál a miskolciak elé. A politikus hangsúlyozta: nemrég még öles hasábokkal, fekete-fehér színekkel, végveszéllyel riogatott a baloldali városvezetés szócsöve, a Miskolci Napló.

A városlakók félrevezetése, a be nem tartott ígéretek, a luxusvacsorák és dubaji utak, a sportállások kreálása és a kormány kritizálása helyett érdemi munkára lett volna szükség az elmúlt négy évben

– tette hozzá.

 

A magyar kormány a vármegyeszékhely mellett

Hollósy András kiemelte, hogy egy év alatt csaknem háromszázmillió forintot tapsolt el a baloldali városvezetés bulikra és fesztiválokra, százmillió forintos tételt költött saját üdülőjének felújítására, tízmillió forintos összegeket luxusutakra és vacsorákra, ugyanennyit kreált pozíciók és sportállások kifizetésére. – Fesztiválcunami helyett a miskolciak valós problémáit kellett volna előtérbe helyezni. Működő tömegközlekedés, biztonságos város, élhető környezet, igazi jövőkép a fiatalok elé. Mi ezért szólaltunk fel oly sokszor az elmúlt években, és ezért fogunk küzdeni a jövőben is!

A magyar kormány mindeközben pedig csaknem százmilliárd forintos ipari fejlesztést jelentett be az elmúlt hetekben Miskolcra és környékére

– fejtette ki a Fidesz–KDNP miskolci frakciószóvivője. Hozzáfűzte: a miskolciak számíthatnak a kormányra, a miskolciak számíthatnak a Fidesz–KDNP-re.

Borítókép: Veres Pál, Miskolc baloldali polgármestere (Fotó: MTI/Vajda János)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.