Következő mérkőzések
Anglia
18:002024. július 06.
Svájc
Hollandia
21:002024. július 06.
Törökország

Fidesz: Gyurcsányék háborúpártisága nyomorba taszíthatja a családokat

Az inflációt és az áremelkedéseket a háború, a brüsszeli szankciók és a multik nyerészkedése okozza a nagyobbik kormánypárt szerint.

Forrás: MTI2023. 09. 06. 16:33
GYURCSÁNY Ferenc
Budapest, 2023. február 5. Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke évértékelõ beszédet mond pártja tisztújító kongresszusán a Budapest Kongresszusi Központban 2023. február 5-én. MTI/Kovács Attila Fotó: Kovács Attila
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Veszélyes a családok megélhetésére Gyurcsányék háborúpártisága – közölte a Fidesz szerdán az MTI-vel a Demokratikus Koalíció politikusa, Barkóczi Balázs nyilatkozatára reagálva.

Az inflációt és az áremelkedéseket a háború, a brüsszeli szankciók és a multik nyerészkedése okozza – írta közleményében a nagyobbik kormánypárt. Rámutattak:

A dollárbaloldal pedig háborúpárti és szankciópárti, ha rajtuk múlna, akkor Magyarországot is háborúba és gazdasági válságba sodornák.

A dollárbaloldallal ellentétben a kormány háborúellenes, szankcióellenes intézkedések sorozatával védi a családokat, és csökkenti az inflációt – írták.

Mint arról a Magyar Nemzet is beszámolt, nemrégiben Dobrev Klára egyeztetésen vett részt David Pressman amerikai nagykövettel és az elfogultan háborúpárti amerikai kongresszusi demokrata képviselővel, Jason Crow-val. 

A tengerentúlról érkezett politikus nyíltan vállalja nézeteit, miszerint célja minél több lőfegyver szállítása Ukrajnába minél gyorsabban, és ennek érdekében folyamatosan együttműködik a Biden-adminisztrációval. Bár Presmann próbálta elhallgatni, de Crow-nak a magyarországi látogatásról tett bejegyzéséből kiderül: azért érkezett, hogy a magyar baloldallal tárgyaljon Ukrajna támogatásáról. 

Borítókép: Gyurcsány Ferenc (Fotó: MTI/Kovács Attila)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.