Néhány hónapos csecsemő sérült meg az M5-ösön

Szeged felé haladt egy vendégmunkás család, amikor a sofőr valószínűleg elaludt.

Forrás: Délmagyarország2023. 09. 30. 11:27
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy autószállító trélernek ütközött egy személygépkocsi az M5-ös autópályán Kiskunfélegyházánál, éjszaka egy óra körül – írja a Délmagyarország.

Szeged felé haladt egy vendégmunkás család az autóval, amikor a vezető feltehetően elaludt, és nekiütközött az előtte lévő tréler hátuljának. Ettől a vontatmány leszakadt, és a tréler a rajta szállított két autóval felborult. A belső sávban állt meg, míg a trélert vontató kisteherautó a forgalommal szemben.

Fotó: Délmagyarország/Donka Ferenc

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a balesetben személyi sérülés is történt. A lap úgy tudja, hogy 

egy néhány hónapos kisbaba sérült meg, őt a mentők édesanyjával együtt kórházba szállították.

A személygépkocsi vezetője és a kisteherautó sofőrje nem sérült meg. A kiérkező tűzoltók a személygépkocsit áramtalanították, és a műszaki mentésben vettek részt. A baleset miatt ideiglenesen több kilométeres torlódás alakult ki az M5-ös érintett szakaszán.

Fotó: Délmagyarország/Donka Ferenc

Borítókép: A baleset helyszíne (Fotó: Délmagyarország/Donka Ferenc)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.