A Momentum szerint lebontották a rendszert, de eltévedtek néhány ezer kilométerrel

A kordonbontás rendszerbontás – vélekedett az építési kordon lebontásánál Gelencsér Ferenc, a Momentum elnöke.

2023. 10. 18. 11:09
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Senki nem számított a tizedik kordonbontásra – írja Facebook-oldalán Ceglédi Zoltán.

Szerda reggel a Momentum parlamenti frakciója és Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő immáron tizedik alkalommal bontotta el a karmelita kolostor előtti építési kordonokat. A bontásról élőben jelentkezett a Momentum, a videójukban  Gelencsér Ferenc, a Momentum elnöke azt mondta: 

A kordonbontás rendszerbontás.

A képviselők megpróbáltak bejutni a karmelitába, a rendőrök azonban megakadályozták őket.

Czeglédi Zoltán a közösségi oldalán értetlenségét fejezte ki a történtekkel kapcsolatban. Mint írja, napok óta tele a sajtó azzal, hogy Orbán Viktor Pekingben van, erről a momentumos politikusok is tudtak, ugyanis nyilvánosan kritizálták a miniszterelnököt azért, amit ott mondott.

Aztán valaki, nem tudom ki, kitalálja, hogy na most menjünk kordont bontani, tizedjére, azzal, hogy megpróbáljuk átadni Orbánnak a 7 pontunkat. És senki nincs, de senki, aki mondaná, hogy de srácok, hát Kínában van. Tényleg nem akarok bántó lenni, jelzőket sem teszek ide, de ezt rossz nézni

– írta a politológus.

Ugyanerre hívta fel a figyelmet a 444 szerzője, Haász János is A Momentum elment kordont bontani, de eltévedt úgy 7400 kilométerrel című cikkében.

Borítókép: Fekete-Győr András Facebook-oldalán megosztott kép az akcióról (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.