Autó és kisteherautó ütközött az M5-ösön, szombaton is nehéz haladni az utakon

Helyzetjelentés az utakról szombat délelőtt.

Forrás: Útinform2023. 10. 14. 10:38
karambol, ütközés, baleset Fotó: unsplash
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy autó és egy kisteherautó ütközött össze az M5-ös autópályán, Budapest felé, Hernád térségében írta az Útinform.

Az 53-as jelű, Örkény/Albertirsa csomópont után már újra járható az autópálya, az 5 km-es torlódás feloszlóban van.

Távolabb, Kecskemét elkerülő szakaszán, a Röszke felé vezető oldalon egy személyautó a szalagkorlátnak ütközött, emiatt a 90-es km-nél a külső sávot lezárták.

Torlódások, útfelújítások

  • Az M3-as autópályán, Budapest felé, Hatvan térségében, az 50-es és az 54-es km között kiépített terelést bontják el, jelenleg 3 km-es a torlódás.
  • Az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a komáromi szakaszon új terelést építenek ki. A 88-as és a 81-es km között csak a leállósáv járható, 5 km-es a torlódás.
  • Az M0-s autóút déli szektorában felújítják a burkolatot az M5-ös autópálya felé vezető oldalon, az M7-es autópálya csomópontjában, a Budapest felé vezető lehajtóágon. Emiatt kerülni az M0-son tovább haladva, a 9-es km-nél lévő Diósd csomópontnál visszafordulva lehet az M7-es csomópont felé.
  • A keleti szektorban, az M3-as autópálya csomópontja közelében, a 68-as és a 71-es km között burkolatfelújítást végeznek. A 11-es főúti végcsomópont irányába külső sávot zárták le, míg az M5-ös autópálya felé a belső sávot tartják zárva.
  • A 38-as főúton, a 9-es km-nél lévő Tokaji Tisza-hídon dilatációs szerkezetet javítanak. Vasárnap reggel 8 óráig a fél útpályát lezárják, napközben jelzőőrök irányítják a forgalmat.
  • A 76-os főúton, Szentgyörgyvár térségében, a 23-as és a 25-ös km között aszfaltoznak. Hétfőn 15 óráig, félpályás lezárás mellett dolgoznak.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.